\"Kampüsümde Şiddete Sıfır Tolerans: Toplumsal Cinsiyet ve Flört Şiddeti Eğitimi\"
Zaman: Thursday, 17 October 2024
Detay: Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü ile Yanındayız Derneği iş birliğinde, gençler arasında flört şiddeti konusunda farkındalığı artırmak amacıyla "Kampüsümde Şiddete Sıfır Tolerans: Toplumsal Cinsiyet ve Flört Şiddeti Eğitimi" düzenlenecek. Galatasaray Üniversitesi'nden Doç. Dr. Feyza Ak Akyol ile Prof. Dr. İpek Merçil'in konuşmacı olacakları etkinlik, 17 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki ZD-4 amfisinde gerçekleştirilecek.
İletişim: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İlgi Alanları: Bakırköy Yerleşkesi - Ataköy Binası, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Nitelikli Eğitim, Eşitsizliklerin Azaltılması