\"Hamas - El Fetih Çatışması: Filistin'de Rakip Siyasi Aktörler ve Filistin Meselesi\"
Zaman: Tuesday, 12 March 2024
Nerede: Küçükçekmece Yerleşkesi
Detay: Uluslararası İlişkiler Bölümü; Hamas ve El Fetih arasındaki siyasi çatışmanın, her iki grubun örgütsel tarihlerinin, siyasi hedeflerinin ve İsrail ile olan ilişkilerinin ele alınacağı "Hamas - El Fetih Çatışması: Filistin'de Rakip Siyasi Aktörler ve Filistin Meselesi" başlıklı konferans düzenleyecek. İstanbul Medipol Üniversitesi'nden Öğr. Gör. Dr. Z. Aslı Elitsoy'un konuşmacı olacağı etkinlik, 12 Mart Salı günü saat 13.00'te Küçükçekmece yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirilecek.
İletişim: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İlgi Alanları: Nitelikli Eğitim, Küçükçekmece Yerleşkesi, Uluslararası İlişkiler