2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Fen-Edebiyat Fakültesi Kahve Bahane Buluşmaları & Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Fulya Yelkenci

Zaman: Wednesday, 30 November 2022
Nerede: Ataköy Yerleşkesi
Detay: İKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi, Temel Fen ve Sosyal Bilimler alanında araştırma-inceleme bakımından önemli olan çalışmaların paylaşılması amacıyla “Kahve Bahane Buluşmaları”nı düzenlemeye devam ediyor. Fizik Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Fulya Yelkenci'nin konuşmacı olacağı “James Webb Uzay Teleskobu ve Evrenin Derinliklerinden Son Görüntüler” başlıklı seminer, 30 Kasım Çarşamba günü 15.00-17.00 saatleri arasında Erdal İnönü Seminer Salonu'nda gerçekleştirilecek.
İlgi Alanları: Ataköy Kampüsü, Fizik, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Psikoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Seminer