2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Fen-Edebiyat Fakültesi Kahve Bahane Buluşmaları - Doç. Dr. Onur Baysal

Zaman: Wednesday, 25 November 2020
Detay: İKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi, Temel Fen ve Sosyal Bilimler alanında araştırma-inceleme bakımından önemli olan çalışmaların paylaşılması amacıyla “Kahve Bahane Buluşmaları”nı düzenlemeye devam ediyor. Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü akademisyenlerimizden Doç. Dr. Onur Baysal’ın konuşmacı olacağı “Gauss’un Gözünden Toplamlar” başlıklı e-seminer, 25 Kasım Çarşamba günü 15.00-17.00 saatleri arasında CATS platformu üzerinden gerçekleştirilecek.
İlgi Alanları: Ataköy Kampüsü, Seminer, Konferans, Fizik, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Psikoloji, Türk Dili ve Edebiyatı