“İstanbul Kültür Üniversitesi Dekan Buluşmaları: Prof. Dr. Mehmet Üstünipek”

Zaman: Tuesday, 30 June 2020
Detay: Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı ile Kültür Noktası iş birliğinde düzenlenen “İstanbul Kültür Üniversitesi Dekan Buluşmaları”nın yedinci konuğu Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Üstünipek olacak. COVID-19 pandemisi sebebiyle eğitim-öğretim faaliyetlerinin uzaktan yürütüldüğü bu süreçte öğrencilerin sorularının yanıtlanacağı etkinlik, 30 Haziran Salı günü saat 15.00’te İKÜ Instagram hesabı üzerinden canlı yayınlanacak.
İletişim: Sanat ve Tasarım Fakültesi
İlgi Alanları: Ataköy Kampüsü, Seminer, Konferans, Çizgi Film ve Animasyon, İletişim Sanatları, Gastronomi ve Mutfak Sanatlari, İletişim ve Tasarımı, Sanat ve Kültür Yönetimi, Radyo Televizyon ve Sinema, Yeni Medya ve İletişim, Kültür Noktası, Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı