"Değişimin Temsilcisi Olmaya Hazır Mısınız? Değişen Risk Ortamı ve Sürdürülebilir Yaklaşımlar" E-Semineri

\"Değişimin Temsilcisi Olmaya Hazır Mısınız? Değişen Risk Ortamı ve Sürdürülebilir Yaklaşımlar\" E-Semineri
Zaman: Monday, 13 April 2020
Nerede: Kampüs Dışı
Detay: İKÜ Meslek Yüksekokulu, öğrencilere bilgi vermek amacıyla "Değişimin Temsilcisi Olmaya Hazır Mısınız? Değişen Risk Ortamı ve Sürdürülebilir Yaklaşımlar" e-seminerini düzenleyecek. Yıldız Teknik Üniversitesi Finans Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Merkezi Yürütme Kurulu Başkanı&Entegre Raporlama Türkiye Ağı (ERTA) Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Güler Aras'ın konuşmacı olacağı etkinlik, 13 Nisan Pazartesi günü 17.00-18.00 saatleri arasında Adobe Connect üzerinden gerçekleştirilecek.
İletişim: Meslek Yüksekokulu
İlgi Alanları: İncirli Kampüsü, Seminer, Meslek Yüksekokulu