Zaman: Tuesday, 15 June 2021
Detay: Mühendislik Fakültesi; mühendislerin ve mühendis adaylarının, donanım ar-ge ve donanım tasarım alanlarında proje geliştirme becerilerini artırarak sahada daha verimli ve hızlı çözümler sunabilmeleri sağlamak amacıyla “Donanım Devre Tasarım Teknikleri ve Ürün Geliştirme Yöntemleri Sertifika Programı”nı düzenleyecek. Öğretim Görevlisi & Ar-Ge Direktörü Dr. Cenk Dinçbakır'ın vereceği eğitim programı, 15 Haziran Salı günü saat 20.00’de online olarak gerçekleştirilecek.
İletişim: Mühendislik Fakültesi
İlgi Alanları: Seminer, Konferans, Ataköy Kampüsü, Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği