“Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukukunda Oluşan Değişiklik ve Gelişmelerin Türk Hukuk Uygulamasına ve Öğretisine Etkileri” Konferansı

Zaman: Monday, 18 November 2019
Nerede: Şirinevler Yerleşkesi
Detay: Fikri Haklar Uygulama ve Araştırma Merkezi (FİHAMER), “Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukukunda Oluşan Değişiklik ve Gelişmelerin Türk Hukuk Uygulamasına ve Öğretisine Etkileri” başlıklı bir konferans düzenleyecek. Fikri haklar ve sınai mülkiyet hukuku alanında yeni gelişmelerin ve değişikliklerin ele alınacağı, değerlendirileceği ve önerilerin sunulacağı konferans, 18 Kasım Pazartesi günü 09.00-18.00 saatleri arasında Şirinevler yerleşkesi CEHAMER Salonu’nda gerçekleştirilecek.
İlgi Alanları: Şirinevler Kampüsü, Adalet Meslek Yüksekokulu, Hukuk Fakültesi