I- TÜMÜ

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Fen-Edebiyat Fakültesi Kahve Bahane Toplantısı & Dr. Öğr. Üyesi Alp Ayan

Zaman: Wednesday, 27 October 2021
Nerede: Online
Detay: İKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi, Temel Fen ve Sosyal Bilimler alanında araştırma-inceleme bakımından önemli olan çalışmaların paylaşılması amacıyla “Kahve Bahane Buluşmaları”nı düzenlemeye devam ediyor. Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Alp Ayan’ın konuşmacı olacağı “Dünyayı Şekillendiren Pandemiler” başlıklı seminer, 27 Ekim Çarşamba günü 15.00-17.00 saatleri arasında CATS platformu üzerinden gerçekleştirilecek.
İletişim: Fen-Edebiyat Fakültesi
İlgi Alanları: Ataköy Kampüsü, Seminer, Fizik, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Psikoloji, Türk Dili ve Edebiyatı