I- TÜMÜ

“Gıda Güvenliği, Sağlıklı Beslenme ve Halk Sağlığı Webinar Serisi – Su Güvenliği, Su Kaynakları”

Zaman: Friday, 22 May 2020
Nerede: Online
Detay: Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile Kültür Noktası iş birliğinde düzenlenen “Gıda Güvenliği, Sağlıklı Beslenme ve Halk Sağlığı Webinar Serisi”nin yedinci konuğu İstanbul Üniversitesi’nden Prof. Dr. Nüket Sivri olacak. Prof. Dr. Sivri’nin “Su Güvenliği, Su Kaynakları” konusunda katılımcıları bilgilendireceği webinar, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gürhan Çiftçioğlu’nun moderatörlüğünde 22 Mayıs Çarşamba günü saat 21.30’da Adobe Connect üzerinden gerçekleştirilecek.
İletişim: Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi
İlgi Alanları: Ataköy Kampüsü, Şirinevler Kampüsü, Seminer, Konferans, Kültür Noktası, Beslenme ve Diyetetik