2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Fen-Edebiyat Fakültesi Kahve Bahane Buluşmaları & Öğr. Gör. İsa Kocakaplan

Zaman: Wednesday, 27 November 2024
Detay: İKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi, Temel Fen ve Sosyal Bilimler alanında araştırma-inceleme bakımından önemli olan çalışmaların paylaşılması amacıyla “Kahve Bahane Buluşmaları”nı düzenlemeye devam ediyor. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden Öğr. Gör. İsa Kocakaplan'ın konuşmacı olacağı “Bir Ütopya Yolcusu Şevket Süreyya Aydemir” başlıklı seminer, 27 Kasım Çarşamba günü saat 15.00'te Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Erdal İnönü Seminer Salonu'nda gerçekleştirilecek.
İlgi Alanları: Bakırköy Yerleşkesi - Ataköy Binası, Türk Dili ve Edebiyatı, Psikoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Fizik, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri