2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Fen-Edebiyat Fakültesi Kahve Bahane Buluşmaları & Prof. Dr. Emel Yavuz

Zaman: Wednesday, 25 December 2024
Detay: İKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi, Temel Fen ve Sosyal Bilimler alanında araştırma-inceleme bakımından önemli olan çalışmaların paylaşılması amacıyla “Kahve Bahane Buluşmaları”nı düzenlemeye devam ediyor. Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nden Prof. Dr. Emel Yavuz'un konuşmacı olacağı “Pisagor ve Pisagor Kültü” başlıklı seminer, 25 Aralık Çarşamba günü saat 15.00'te Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Erdal İnönü Seminer Salonu'nda gerçekleştirilecek.
İlgi Alanları: Bakırköy Yerleşkesi - Ataköy Binası, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Psikoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Fizik