2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Fen-Edebiyat Fakültesi Kahve Bahane Buluşmaları & Arş. Gör. Dr. Güler Uğur Melikoğlu

Zaman: Wednesday, 26 April 2023
Nerede: Ataköy Yerleşkesi
Detay: İKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi, Temel Fen ve Sosyal Bilimler alanında araştırma-inceleme bakımından önemli olan çalışmaların paylaşılması amacıyla “Kahve Bahane Buluşmaları”nı düzenlemeye devam ediyor. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden Arş. Gör. Dr. Güler Uğur Melikoğlu'nun konuşmacı olacağı “Eşyadan Fışkıran Hayat: Uşaklıgil, Tanpınar ve Pamuk’un Yazınsal Akrabalıklarına Dair Bir Öneri” başlıklı seminer, 26 Nisan Çarşamba günü saat 15.00'te Erdal İnönü Seminer Salonu'nda gerçekleştirilecek.
İlgi Alanları: Ataköy Kampüsü, Fizik, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Psikoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Seminer