2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Fen-Edebiyat Fakültesi Kahve Bahane Buluşmaları & Dr. Öğr. Üyesi Nurşah Mutlu Varlıoğlu

Zaman: Wednesday, 27 March 2024
Detay: İKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi, Temel Fen ve Sosyal Bilimler alanında araştırma-inceleme bakımından önemli olan çalışmaların paylaşılması amacıyla “Kahve Bahane Buluşmaları”nı düzenlemeye devam ediyor. Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Nurşah Mutlu Varlıoğlu'nun konuşmacı olacağı "Bulmacalar ile Euler Grafları" başlıklı seminer, 27 Mart 2024 Çarşamba günü saat 15.00'te Erdal İnönü Seminer Salonu'nda gerçekleştirilecek.
İlgi Alanları: Seminer, Ataköy Kampüsü, Psikoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Moleküler Biyoloji ve Genetik, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Fizik