I- TÜMÜ

“Sağlık ve Mutluluk”

Zaman: Tuesday, 27 April 2021
Nerede: Online
Detay: Fen-Edebiyat Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Sanat ve Tasarım Fakültesi iş birliğinde, sağlık ve mutluluk temalı webinar düzenlenecek. Psikoloji Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Önder Kavakçı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Burcu Semin Akel ile Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Batar’ın konuşmacı olacakları etkinlik, 27 Nisan Salı günü saat 14.00’te Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek.
İletişim: Fen-Edebiyat Fakültesi
İlgi Alanları: Konferans, Seminer, Ataköy Kampüsü, Şirinevler Kampüsü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Psikoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Moleküler Biyoloji ve Genetik, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Fizik, Çizgi Film ve Animasyon, Gastronomi ve Mutfak Sanatlari, İletişim Sanatları, İletişim ve Tasarımı, Sanat ve Kültür Yönetimi, Radyo Televizyon ve Sinema, Yeni Medya ve İletişim, Hemşirelik Bölümü, Beslenme ve Diyetetik