İKÜ Mimarlık Fakültesi - Çuhadaroğlu A.Ş. İş Birliği: “Transition from Theory to Practice in Architecture” Semineri

Zaman: Friday, 30 April 2021
Detay: Mimarlık Fakültesi ile Çuhadaroğlu iş birliğinde, 30 Nisan 2021 Cuma günü saat 18.00’de "Transition from Theory to Practice in Architecture (Mimarlıkta Teoriden Pratiğe Geçiş)" başlıklı e-seminer düzenlenecek. Firmayı, marka ve ürünleri Pazarlama Müdürü İnşaat Y. Mühendisi Ali Tuna Şenatlı, mimarlığın cephe tasarımındaki ve uygulamasındaki konumlanması konularını ise Kıdemli Satış Temsilcisi Y. Mimar Dilara Dağlı aktaracak. Etkinlik İngilizce olarak gerçekleştirilecek.
İletişim: Mimarlık Fakültesi
İlgi Alanları: Seminer, Konferans, Ataköy Kampüsü, İç Mimarlık Bölümü, Mimarlık Bölümü