"Kültürlüler Yarışıyor... Propia İletişim Kampanyası Yarışması Brief Toplantısı"

\"Kültürlüler Yarışıyor... Propia İletişim Kampanyası Yarışması Brief Toplantısı\"
Zaman: Friday, 07 May 2021
Detay: Türkiye’nin önde gelen dermatologlarından Doç. Dr. Yasemin Oram tarafından geliştirilen Propia, İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencilerine özel yarışma düzenliyor. Birbirinden güzel ödüllerin dağıtılacağı yarışmanın bilgilendirme toplantısı, 7 Mayıs 2021 Cuma günü saat 18.00’de Propia Pazarlama Müdürü Ediz Nahit’in katılımıyla gerçekleştirilecek. Toplantının moderatörlük görevini, Bankacılık ve Sigortacılık İkinci Öğretim Program Başkanı Öğr. Gör. A. Berrak Köten üstlenecek.
İletişim: Meslek Yüksekokulu
İlgi Alanları: Seminer, Konferans, Ataköy Kampüsü, İncirli Kampüsü, İletişim Sanatları, Sanat ve Kültür Yönetimi, İletişim ve Tasarımı, Gastronomi ve Mutfak Sanatlari, Çizgi Film ve Animasyon, Radyo Televizyon ve Sinema, Yeni Medya ve İletişim, Meslek Yüksekokulu