\"Kampüsümde Şiddete Sıfır Tolerans: Toplumsal Cinsiyet ve Flört Şiddeti Eğitimi\"
Zaman: Wednesday, 09 October 2024
Nerede: Küçükçekmece Yerleşkesi
Detay: Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü ile Yanındayız Derneği iş birliğinde, gençler arasında flört şiddeti konusunda farkındalığı artırmak amacıyla "Kampüsümde Şiddete Sıfır Tolerans: Toplumsal Cinsiyet ve Flört Şiddeti Eğitimi" düzenlenecek. Galatasaray Üniversitesi'nden Doç. Dr. Feyza Ak Akyol ile Prof. Dr. İpek Merçil'in konuşmacı olacakları etkinlik, 9 Ekim Çarşamba günü saat 10.00'da Küçükçekmece Yerleşkesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
İletişim: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
İlgi Alanları: Küçükçekmece Yerleşkesi, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Nitelikli Eğitim, Eşitsizliklerin Azaltılması, Uluslararası Ticaret ve Finansman