2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Fen-Edebiyat Fakültesi Kahve Bahane Buluşmaları & Dr. Öğr. Üyesi İpek Kotan Yiğit

Zaman: Wednesday, 26 February 2025
Detay: İKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi, Temel Fen ve Sosyal Bilimler alanında araştırma-inceleme bakımından önemli olan çalışmaların paylaşılması amacıyla “Kahve Bahane Buluşmaları”nı düzenlemeye devam ediyor. İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi İpek Kotan Yiğit'in konuşmacı olacağı “Dracula: Bir 19. Yüzyıl Romanında Tarihsellik ve Şimdiki Zaman” başlıklı seminer, 26 Şubat Çarşamba günü saat 15.00'te Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Erdal İnönü Seminer Salonu'nda gerçekleştirilecek.
İlgi Alanları: Bakırköy Yerleşkesi - Ataköy Binası, Türk Dili ve Edebiyatı, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Psikoloji, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Fizik