I- TÜMÜ

"Failin Fiilden Sonraki Cezasızlık Davranışı, (Cezasızlık Hali) Diverziyon, (Arabuluculuk Vb.) İtirafçı Tanık" Sempozyuu

\"Failin Fiilden Sonraki Cezasızlık Davranışı, (Cezasızlık Hali) Diverziyon, (Arabuluculuk Vb.) İtirafçı Tanık\" Sempozyuu
Zaman: Thursday, 23 June 2022
Nerede: Şirinevler Yerleşkesi
Detay: İKÜ Hukuk Fakültesi ile Ceza Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi (CEHAMER) iş birliğinde, "Failin Fiilden Sonraki Cezasızlık Davranışı, (Cezasızlık Hali) Diverziyon, (Arabuluculuk Vb.) İtirafçı Tanık" başlıklı sempozyum düzenlenecek. Viyana Üniversitesi'nden Prof.Dr.Dr.Dr.Dr.h.c Dieter Kindel ile Prof.Dr.Dr. Peter Lewisch'in konuşmacı olacakları etkinlik, 23 Haziran Perşembe günü saat 10.00'da Şirinevler yerleşkemizdeki CEHAMER 6. kat Beyaz Salon'nda gerçekleştirilecek.
İlgi Alanları: Şirinevler Kampüsü, Sempozyum, CEHAMER, Hukuk Fakültesi