I- TÜMÜ

"Conference of Childhood, Education & Society (ConferenceCES)"

\"Conference of Childhood, Education & Society (ConferenceCES)\"
Zaman: Thursday, 27 June 2024
Nerede: Bakırköy Yerleşkesi - Ataköy Binası
Detay: İKÜ Eğitim Fakültesi ile Journal of Childhood, Education & Society (JCES) iş birliğinde, "Conference of Childhood, Education & Society (ConferenceCES)" başlıklı konferans düzenlenecek. Prof. Dr. Mathias Urban (Dublin City University), Prof. Dr. Hasina Banu Ebrahim (University of South Africa) ve Prof. Dr. Zsuzsa Millei'nin (Tampere University) konuşmacı olacakları etkinlik, 27-29 Haziran tarihleri arasında (08.00-18.00 saatleri) Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
İletişim: Eğitim Fakültesi
İlgi Alanları: Bakırköy Yerleşkesi - Ataköy Binası, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İlköğretim Bölümü, Eğitim Bilimleri Bölümü, Konferans, Nitelikli Eğitim, Sağlık Ve Kaliteli Yaşam, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Eşitsizliklerin Azaltılması, Barış Adalet Ve Güçlü Kurumlar